Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

05.01 - Kwaliteit en onze school

Kwaliteitszorg

Wij zorgen ervoor dat ons onderwijs van goede kwaliteit is en blijft. Daarom hanteren wij een systeem van kwaliteitszorg waarbij wij ons onder meer baseren op tevredenheidsonderzoeken bij ouders, leerkrachten en kinderen. Ook de normen die de onderwijsinspectie hanteert en de eisen die Viviani stelt aan goed onderwijs in haar scholen zijn voor ons een belangrijk uitgangspunt. 
Met de PDCA-cyclus  hebben we een continue cyclus van het plannen van acties, het ten uitvoer brengen van geplande acties, het checken of de resultaten van de acties werkelijk zijn zoals was beoogd, en het bijsturen of bijstellen van de uitvoering of plannen naar aanleiding van de checkresultaten.


 

Inspectie van het Onderwijs

De Inspectie van het Onderwijs doet regelmatig onderzoek naar de kwaliteit van het onderwijs en of onze school voldoet aan de regelgeving van het Ministerie van Onderwijs. Elke school levert jaarlijks de opbrengst (toets)gegevens aan bij de Inspectie van het Onderwijs.

 

Resultaten van het onderwijs

De resultaten van ons onderwijs, de uitstroomgegevens en de context van de resultaten staan op de website www.scholenopdekaart.nl. Klik op de afbeelding:

                                                         

Media
  • Resultaten-blauw