Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren
 

Even voorstellen

 

 

 

 

 

 

Baukje-Maria Wiersma

Sinds 1 augustus 2022 ben ik directeur op De Kap. In 2002 ben ik begonnen met werken in het onderwijs. Eerst als leerkracht, waar ik alle groepen les heb gegeven, daarna ook als intern begeleider. De laatste jaren heb ik gewerkt als directeur.
Samen met mijn man en onze twee zoons woon ik in Emmen. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, zingen en creatief bezig zijn.  

 

 

Iris Beuling

Hoi, ik ben Iris Beuling. Ik werk in groep 1/2A. Ik draai alleen de groep en ben alle dagen aanwezig. Ik doe dit met veel plezier! De ontwikkeling van het jonge kind vind ik erg interessant. Ik heb oog van alle leerlingen en wil graag dat de leerlingen zich ontwikkelen op eigen niveau. Hiervoor wil ik de leerlingen motiveren en stimuleren. Het is prachtig om te zien hoe leerlingen hier binnen komen in groep 1 en als hele dappere kinderen uiteindelijk door te gaan naar groep 3! Ik ga elke dag met heel veel plezier naar mijn werk, geen dag is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk!​

Ik woon in Emmen. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met vrienden. Terrasjes pakken of een leuke stad bezoeken vind ik een ideale vrije dag. Ook wandel ik graag en tennis ik met vrienden. In de winter heerlijk een week met de familie skiën is waar ik het hele jaar naar uit kijk!

Heeft u vragen, dan mag u altijd langskomen of een berichtje sturen!

 

Ella Poppinga

Hoi, ik ben Ella Poppinga-Hospers en werkzaam in groep 1/2 B, samen met juf Iris en juf Alie. Ik doe dit met veel plezier! Ik vind het werken in groep 1 en 2 superleuk! Ik kijk met een open blik naar de ontwikkeling van het jonge kind. Ik wil de kinderen stimuleren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ieder op zijn eigen niveau! Het met plezier naar school gaan, zich veilig voelen, is een voorwaarde om zich te kunnen ontwikkelen. Het is fijn om de kinderen te helpen met het verkennen van de wereld om zich heen, ze zijn spontaan, leergierig en enthousiast, ze maken elke dag weer anders.  

Ik ben getrouwd met Peter Poppinga en samen hebben we 3 kinderen. Naud, Isabel en Daan. We wonen vlakbij school. In mijn vrije tijd doe ik graag dingen samen met mijn gezin. We gaan graag een dagje weg, of een weekendje met onze caravan kamperen. Ook hou ik van wandelen en hardlopen.  

Heeft u vragen, dan mag u altijd langskomen of een bericht sturen! 


Alie de Vries

Mijn naam is Alie de Vries en ik werk op donderdag in groep 1/2. Samen met mijn man woon ik in Klazienaveen. Onze twee volwassen zonen wonen ook in het dorp. Ik ben al vele jaren, met veel plezier, werkzaam in het onderwijs en heb in alle groepen lesgegeven. De jongste groepen spreken mij erg aan, hun spontaniteit, onbevangenheid en vindingrijkheid vind ik geweldig! In groep 1/2 leg je de basis voor de onderwijs carrière van de kinderen en ik vind het fijn om daar mijn steentje aan te kunnen bijdragen.
Naast de donderdag werk ik op woensdag in groep 7/8.  Een heel andere leeftijdsgroep met andere uitdagingen, maar net zo leuk! Het bijzondere aan deze combinatie is dat ik zie hoe ze binnenkomen en hoe ze de basisschool verlaten.
In mijn vrije tijd houd ik van tuinieren, lezen, wandelen en creatief bezig zijn. 

 
Chantal Linneman

Ik ben Chantal Linneman en ik werk volledig in groep 3/4. Op vrijdagmiddag geef ik les aan de plusgroep.
Ik ben inmiddels een aantal jaar werkzaam in het onderwijs. Dit bevalt mij erg goed. Ik vind het heerlijk om juf  te mogen zijn. De eerlijkheid en nieuwsgierigheid van de kinderen laten mij vaak zelf de ogen openen. Samen met de kinderen de wereld ontdekken, problemen oplossen en jezelf ontwikkelen vind ik ontzettend leuk. Elke dag is anders, wat elke dag speciaal maakt. 
Naast het onderwijs houd ik van gezelligheid en ik heb het liefst veel familie en vrienden om me heen en ben gek op honden.

 

Annemiek Kroeze 

Ik ben Annemiek Kroeze en werk op maandag, dinsdag en woensdag in groep 5/6. Ik woon in Klazienaveen. In 2022 ben ik afgestudeerd als leerkracht in het basisonderwijs. Mijn eindstage op de Kap beviel heel goed en daarom mocht ik hier ook aan het werk. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen en mag ze graag uitdagen en motiveren om nieuwe dingen te leren. In mijn vrije tijd mag ik graag leuke dingen doen, zoals shoppen, zwemmen, met m’n vriendin naar de sportschool en een potje voetbal kijken bij m’n broers en m’n vriend. Ik vind het belangrijk om goed contact te hebben met collega’s en ouders/verzorgers om zo het beste uit een kind te halen. We gaan er een goed en leuk schooljaar van maken en kom gerust langs als er vragen zijn! 


Marieke van der Weide
Ik ben Marieke van der Weide en op de donderdag en vrijdag werk ik in groep 5/6. Samen met mijn man, zoon en dochter, 2 honden, kat en ook nog ouders, woon ik in Klazienaveen. Nadat ik afgestudeerd ben als leerkracht in 2005, ben ik meteen volledig gaan werken op de Kap. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Toch wilde ik graag eens verder binnen Viviani kijken. Via de invalpool heb ik de afgelopen drie jaar met veel plezier op veel andere scholen mogen werken en leren. Toen er afgelopen jaar weer een vacature kwam op de Kap, volgde ik mijn gevoel, het was overduidelijk dat dit de school is waar ik het liefste werk. Terug in de middenbouw bij de kinderen die al zo een eigen persoonlijkheid hebben en genieten van alles wat ze nog leren. Wat vind ik het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen op school, veiligheid bieden,

verantwoordelijkheid geven. Zo het beste uit kinderen halen, zodat ze groeien en hun kansen zien! Ik ben van mening dat dit vooral werkt, als we dit als team en ouders/verzorgers samendoen.

Annelies te Velde

Mijn naam is Annelies te Velde en ik woon samen met mijn man en drie dochters in Klazienaveen.  We wonen gezellig samen met onze dieren: honden, katten, konijnen, kippen en paarden. Van oorsprong kom ik uit Apeldoorn, daar heb ik eerst twee jaar gewerkt. Toen ben ik verhuisd naar Klazienaveen. Eerst heb ik 15 jaar met veel plezier als leerkracht van groep 3/4/5 in Zwartemeer gewerkt. Vanaf 2016 ben ik werkzaam op cb de Kap. Eerst vooral in groep 3 en 4, maar momenteel heb ik meerdere groepen van de midden- en bovenbouw.  Het werken met kinderen is zeer uitdagend, iedere dag anders en altijd boeiend. Kinderen laten leren op verschillende manieren vind ik erg interessant. Aansluiten bij hun belevingswereld en bij hun mogelijkheden, om zo het beste uit de kinderen te halen, blijft geweldig om te doen. Ik ga dan ook altijd met veel plezier naar mijn werk!
In mijn vrije tijd ben ik veel bij de paarden te vinden of wandel ik met de honden. In het weekend doe ik graag iets leuks met mijn gezin of lees ik lekker een boek. 

 

Joyce Nijwening

Ik ben Joyce Nijwening. Sinds augustus 2019 ben ik intern-begeleider op De Kap. Ook werk ik op Het Talent in Emmen als intern-begeleider.

Ik kijk met de leerkrachten mee naar de leerlingen en begeleid hen bij bepaalde zorgen en aanpakken voor leerlingen. Ook heb ik regelmatig gesprekken met ouders over de ontwikkelingen van hun kind(eren). Verder hou ik de ontwikkelingen van de leerlingen schoolbreed in de gaten. Ik stuur de leerkrachten aan in het handelingsgericht werken en doorloop met hen elk jaar de zorgcyclus.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Dennis en hebben wij samen twee kinderen, Vigo en Nova. We gaan regelmatig met elkaar een dagje weg, een stad bezoeken, wandelen in het bos of lekker naar de dierentuin. 

 

Wesley Groen

Mijn naam is Wesley Groen en sinds 2020 ben ik werkzaam op CB de Kap als onderwijsassistent. 

Het feit dat je onderdeel kan zijn van de ontwikkeling van een kind heeft mij zeer aangetrokken.

Dit schooljaar werk ik met kinderen uit alle groepen van onze school. De dagelijkse afwisseling tussen de verschillende niveaus vind ik heel leuk en interessant.

Samen met mijn ouders en jongere broertje woon ik in Barger-Compascuum. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het voetbalveld. Op doordeweekse dagen geef ik training en train ik zelf. In de weekenden ben ik ook nog scheidsrechter.